Η Εταιρεία

hist a

Αρχικά η εταιρεία ως ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ι. ΔΟΥΖΕΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1987 από τον Απόστολο Ι. Δουζένη και αποτελεί τη συνέχεια μιας οικογενειακής επιχείρησης που χρονολογείται από το 1933, στο χώρο της παραγωγής του ελαιόλαδού, από τον παππού του σημερινού Γενικού διευθυντή Ιωάννη Δουζένη.

Σήμερα, η ΔΟΥΖΕΝΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ Α.Ε. αποτελεί στο σύνολό της μια σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, που με την ανανεωμένη γκάμα των προϊόντων της τροφοδοτεί Ελλάδα και εξωτερικό.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στo Άστρος Αρκαδίας στην Νότιο – Ανατολική περιοχή της Πελοποννήσου, μια από τις κυριότερες και μεγαλύτερες παραγωγικές περιοχές ελαιολάδου στην Ελλάδα.  

douzenis portrait closer
logo douzenis
john douzenis

Δουζένης Ελαιόλαδα Α.Ε.

Η εταιρεία διαθέτει ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο επεξεργασίας και τυποποίησης ελαιολάδου, με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που βρίσκονται μέσα στον ελαιώνα του Άστρους, σε μία έκταση 8.500 τ.μ.. Αποτελούνται από ένα κτίριο 2.300 τ.μ. στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία μας, η μονάδα επεξεργασίας ραφινέ ελαιολάδου και η σύγχρονη τυποποιητική μας μονάδα. Απασχολεί 10 μόνιμους εργαζόμενους αλλά και αρκετούς εποχιακούς και έχει μέγιστη δύναμη παραγωγής τυποποιημένου ελαιολάδου 40 τόνους ημερησίως. Επίσης επεξεργαζόμαστε και προμηθεύουμε με ραφινέ ελαιόλαδο πλειάδα τυποποιητικών μονάδων.
Τα προϊόντα της εταιρείας μας έχουν αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε Διεθνείς Διαγωνισμούς ελαιολάδου και έχουν πάρει πολλά βραβεία.
factory facilities 1
filling tins process
filling bottles process
packing and storage
orama6

Σκοπός μας η ποιότητα σε όλα τα επίπεδα

Συνεχίζοντας μια οικογενειακή παράδοση δεκαετιών και εκσυγχρονίζοντας τις μεθόδους μας, παραμένουμε σταθεροί στην παραδοσιακή συνταγή που δένει το χθες με το αύριο και έχει ως κύριο γνώμονα την ποιότητα των προϊόντων μας, με σεβασμό στο περιβάλλον.

Βασική μας επιδίωξη είναι τόσο η διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων μας σε υψηλά επίπεδα αλλά και η αξιοπιστία που πηγάζει από την άμεση παράδοσή τους, στους πελάτες μας.

bureau veritas2

Διασφάλιση Ποιότητας

Η εταιρεία μας έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης της ποιότητας, ISO-HACCP 22000-2018, πληροί τους κανονισμούς της Ελληνικής Εταιρείας Ανακύκλωσης και τους νόμους του Υπουργείου Γεωργίας, ενώ συνεργάζεται με αναγνωρισμένο, από το ελληνικό κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση, χημικό εργαστήριο.

Στόχος & Όραμα

Στόχος και όραμά μας είναι να αναπτυσσόμαστε επενδύοντας σε καινοτόμες ιδέες, προάγοντας την εξαιρετική ποιότητα του ελαιολάδου, με σεβασμό στο περιβάλλον. Στεκόμαστε υπεύθυνα απέναντι στους πελάτες μας προσφέροντας μοναδικά προϊόντα βάζοντας το αποτύπωμα μας στην εγχώρια και την παγκόσμια αγορά.

orama5

Στιγμές από την ιστορία μας

histo b copy
histor 1
history c
Μετάβαση στο περιεχόμενο